Preloader

Scootmobiel kopen: Vast of opvouwbaar?

Bij ons zijn verschillende typen van het Amerikaanse merk Pride Mobility verkrijgbaar. Allereerst heeft u de keuze uit een vaste of opvouwbare scootmobiel. Daarnaast heeft u de keuze uit een scootmobiel met 3- of 4-wielen.

Vaste scootmobielen

Onze vaste scootmobielen zijn betrouwbaar, hebben een goede wegligging en een comfortabele zitting. Deze vaste scootmobielen hebben we in een variant met 3- of 4-wielen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen.

Ons assortiment vaste scootmobielen vindt u op deze pagina.

Een scootmobiel met 3- of 4-wielen?

Naast de keuze voor een vaste of opvouwbare scootmobiel heeft u ook keuze uit een scootmobiel met 3- of 4-wielen. De scootmobiel met 3-wielen is wendbaar en heeft een kleine draaicirkel. Hierdoor is deze scootmobiel uitermate geschikt om in winkels met kleine gangpaden te rijden. Deze scootmobiel heeft maar één wiel vooraan, daarom heeft u extra beenruimte voorin. De scootmobiel met 3-wielen is ook vaak lichter en koersvaster dan zijn broer met 4-wielen.

De scootmobiel met 4-wielen is zwaarder en stabieler. Met name in de bochten en bij niveauverschillen en oneffen terrein geeft deze scootmobiel een veiliger gevoel. Ook als u problemen ervaart met uw evenwicht geeft de 4-wiel scootmobiel een meer stabiel en comfortabeler gevoel.

Samengevat is de 3-wiel scootmobiel wendbaar en vooral geschikt om in winkels en gangpaden te rijden. De 4-wiel scootmobiel is stabieler en geeft een comfortabeler gevoel.

Heeft u nog vragen en bent u benieuwd welk model het meest geschikt is voor u? Wij helpen u graag op weg met advies op maat!

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency