Preloader

Over ons

Scootmobielvoordeel.nl is opgericht om ervoor te zorgen dat u tegen de scherpste prijs een geschikte scootmobiel kunt aanschaffen. Wij leveren met trots het A-merk Pride Mobility wat garant staat voor kwaliteitsproducten.  Omdat wij online opereren en service aan huis bieden geven wij de laagste prijsgarantie. Wij begrijpen dat een scootmobiel voor u belangrijk is om mobiel te blijven. Daarom staat ons team van professionals altijd voor u klaar.

Geweldig assortiment met Pride Mobility

Wij hebben ervoor gekozen om te werken met het degelijke en kwalitatief hoogstaande merk Pride Mobility.

De scootmobielen van Pride worden gemaakt in Amerika en behoren tot de beste ter wereld. Pride heeft in elke prijsklasse geschikte scootmobielen. Wij werken maar met één merk, waardoor we het voor onszelf overzichtelijk houden. Daardoor kunnen wij u altijd leveren met veel voordeel.

Eerlijk en transparant

Bij ons heeft elk model, optie en accessoire een eerlijke en transparante prijs. Bij ons geen ‘kleine lettertjes’, wij hebben niks te verbergen. Bel onze professionele klantenservice als u iets wilt weten over onze prijzen, producten of werkwijze. Een product ergens anders goedkoper gezien? Wij betalen u het verschil terug!

Onpartijdig advies

We doen er alles aan om de allerbeste klantenservice te bieden. We luisteren naar uw behoeften, begrijpen uw vereisten en zullen alleen het product aanbevelen dat bij uw levensstijl past.

Service en garanties

We zijn trots op de kwaliteit van onze dienstverlening en onze producten. Met een toegewijd serviceteam op de telefoon en technici op de weg, zijn we volledig toegewijd aan het leveren van het complete pakket van verkoop- en nazorg.

Heb je hulp nodig ? Bel ons op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency