Preloader

Betaalmethoden

U kunt uw bestelling op Scootmobielvoordeel.nl op verschillende manieren voldoen. Wij werken samen met meerdere betaalproviders, daardoor kunt u altijd een passende betaalmogelijkheid in onze webshop selecteren. Het is zelfs mogelijk om uw scootmobiel pas bij levering met uw pinpas aan de deur te voldoen!

PIN betalingen

Onze medewerkers hebben altijd een draadloos pinapparaat op zak waardoor u de betaling aan de deur middels uw pinpas kan voldoen.

IDEAL

Dit is de meest gebruikte digitale betaalmethode in Nederland. Selecteer uw bank om vervolgens in de beveiligde online omgeving van uw bank de betaling te voldoen. Na de betaling kunnen wij de bestelling direct verwerken. IDEAL werkt veilig en snel.

Digitale overschrijving

Na het afronden van uw bestelling krijgt u van ons een email met onze betaalgegevens. Zodra wij de betaling hebben ontvangen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor de levering.

Mastercard

Wij accepteren uw Mastercard als betaalmiddel. Op onze beveiligde betaalpagina voert u de naam zoals vermeld op uw Mastercard, het creditcardnummer, de vervaldatum en de driecijferige verificatiecode, ook wel bekend als Card Verification Code (CVC) in.

Visa Card

Wij accepteren uw Visa Card als betaalmiddel. Op onze beveiligde betaalpagina voert u de naam zoals vermeld op uw Visa Card, het creditcardnummer, de vervaldatum en de driecijferige verificatiecode, ook wel bekend als Card Verification Code (CVC) in.

SOFORT Banking

Dit is een betaalmethode die het mogelijk maakt om direct te betalen via de online omgeving van uw bank. Selecteer uw bank om vervolgens in de beveiligde online omgeving van uw bank de betaling te voldoen

PayPal

Om gebruik te kunnen maken van PayPal moet u eerst een account openen met uw e-mailadres. Aan PayPal kunt u uw bankrekening, creditkaart of PayPal-rekening koppelen. PayPal gebruikt een sterke encryptie om je financiële gegevens te beschermen en het werk snel en eenvoudig.

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency