Preloader

Actievoorwaarden

Bij Scootmobielvoordeel.nl zijn er regelmatig acties en aanbiedingen, waardoor u tegen een voordelige prijs en met veel voordeel een scootmobiel kan aanschaffen.

Aanvullende voorwaarden lopende acties

Bij ons heeft elk model, optie en accessoire een eerlijke en transparante prijs. Bij ons geen ‘kleine lettertjes’, wij hebben niks te verbergen. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over prijzen, producten of onze werkwijze. Een scootmobiel ergens anders goedkoper? Neem contact met ons op voor een speciale aanbieding!

Voorwaarden aanbiedingen en acties algemeen

De Scootmobielvoordeel.nl (digitale) folder en overige publicaties zijn een uitgave van Just Commerce B.V.

Kennelijke druk-, publicatie- en zetfouten zijn in al onze communicatie voorbehouden, hiervoor is Just Commerce B.V. niet aansprakelijk.

De looptijd van een (folder) actie staat telkens opgegeven op, in, of bij het betreffende medium.

Prijswijzigingen zijn te allen tijde voorbehouden.

Meeneem-, actie- en OP=OP prijzen gelden zolang de voorraad strekt en/of binnen de opgegeven actieperiode.

Op sommige acties zijn aanvullende voorwaarden van toepassing als hier naar wordt verwezen. De aanvullende voorwaarden of verwijzing naar de aanvullende voorwaarden worden in dat geval ook op deze pagina vermeld.

Voorwaarden gebruik kortingscodes

Deze voorwaarden zijn van toepassing op zowel digitale als gedrukte kortingscodes.

Kortingscodes die worden uitgegeven door Just Commerce B.V. zijn in te wisselen op Scootmobielvoordeel.nl.

De aard, duur en vervaldatum van een kortingscode en overige specifieke gebruiksvoorwaarden staan in de uiting waarin de kortingscode is opgenomen.

Iedere kortingscode is gedurende een bepaalde looptijd geldig, na deze periode kan de kortingscode niet meer worden gebruikt.

Een kortingscode kun je maar één keer gebruiken; wanneer je de bestelling annuleert of retourneert wordt er geen nieuwe kortingscode uitgegeven.

Kortingscodes zijn niet geldig op eventuele bezorg- en servicekosten.

Kortingscodes kunnen niet altijd worden gebruikt in combinatie met speciale acties, aanbiedingen en andere kortingscodes.

Kortingscodes kunnen niet gebruikt worden voor openstaande bestellingen.

Als een kortingscode wordt gebruikt voor artikelen waarvan de (totale) prijs onder de waarde van de kortingscode ligt, dan komt de restwaarde van de kortingscode te vervallen.

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency